Daar ben ik weer! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Anika Sacharias - WaarBenJij.nu Daar ben ik weer! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Anika Sacharias - WaarBenJij.nu

Daar ben ik weer!

Blijf op de hoogte en volg Anika

24 Maart 2005 | Australië, Melbourne

Hallo allemaal,

even een tijdje rustig geweest, maar dat komt ook omdat het hier even rustig was. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn site en ook alle andere lieve mailtjes, smsjes en kaartjes die ik krijg! Het is echt zo leuk om zoveel aandacht te krijgen als je aan de andere kant van de wereld zit ( anders ook hoor :)Ik ben inmiddels al in mijn 4e collegeweek bezig en begin het steeds drukker te krijgen. Ik heb zelfs deze week mijn eerste essay ingeleverd.

Gelukkig heb ik niet alleen aan school gezeten, maar ook andere leuke dingen gedaan. Tot nu toe heb ik niet heel veel contact met Australiers gehad. Het meeste toch met de uitwisselingsstudenten ( er is er altijd wel 1 die een feestje geeft). Nu zit ik toevallig voor 1 vak bij een jongen in de klas die een half jaar in Utrecht heeft gestudeerd. Heel grappig. Hij is helemaal nederland fan, dus ook weer goed voor mijn contacten hier ;)

Verder is het weer nog even wisselvallig als altijd. Soms een dagje strand en dan weer met een jas (nee nog steeds niet een winterjas) aan naar buiten. In Melbourne zijn ze dol op festivals. Zo is er elke week wel weer wat de doen in de stad. Vorige week was er een waterfestival met als afsluiting een groot vuurwerk festijn op de Yarra rivier midden in het centrum! Echt 20 minuten lang zo ongelooflijk mooi!

Kortom ik heb niets te klagen. Zo meteen nog twee uur college en dan heb ik weer een week vakantie: Lekker naar de outback, waar ik ontzettend veel zin in heb.
Ik ga rennen en tot snel allemaal weer!

Alvast een vrolijk pasen en geniet van de heerlijke lentezon!

Heel veel liefs en een dikke zoen van mij

• 24 Maart 2005 - 07:56

Liedje:

Hee annie!!
    leuk om eindelijk wat foto's te zien!! Super cool!!! Ik mis je wel hoor en ga je snel even mailen! Hier is het weer ook fantastisch, dus lekker terrassen, als je er tijd voor hebt!! tot mails. kus lied

• 24 Maart 2005 - 07:57

Mariska:

Looking good Zaggy! Wasrekje, kussentjes op de bank, keukentje mooi opgeruimd, je bent (gelukkig) nog geen spat veranderd! Studeer niet te hard en geniet ervan! Kus, xx

• 24 Maart 2005 - 08:36

Ank:

he roomie,
    leuk om foto's te zien van je leven daar!! ziet er goed uit allemaal. heel veel plezier komende week geniet ervan. benieuwd naar je foto's en verhalen als je terug bent.
    dikke kus ank

• 24 Maart 2005 - 14:51

Margreet:

Hai Annie!

Leuk dat je je site weer hebt bijgewerkt. Je zit echt in een super leuk appartementje! Keurig verzorgd, daar hou ik van. Te zien aan de foto's heb je het erg naar je zin. Heerlijk voor je.

Ik kijk uit naar de volgende update.

Liefs Margreet

• 25 Maart 2005 - 05:56

Jos & Rins:

Hee Annie,
    wat een poepchique netjes huisje heb je daar zeg. Ziet er picobello uit! Wij zijn nu in Queenstown, de hotspot van Nieuw Zeeland voor de extreme sports.. Je raad het al, we gaan morgen van de hoogste (134!! meter) bungyjumpen! AHHH, we zijn best een beetje bang. Fijne pasen daar, tot over 2 weekjes!! X Jos en Rins

• 25 Maart 2005 - 06:18

Pa En Ma:

Hi moppie. We wensen je een fijne reis, en geniet er maar van.
    groetjes en dikke kus

• 25 Maart 2005 - 12:46

Karien:

He Annie,
    Leuk om weer wat van je te horen en vooral ook te zien....ziet er allemaal piekfijn uit (had ook niet anders verwacht!) Have fun en feestze en festivalze. Zoen Karien

• 25 Maart 2005 - 17:08

Jeanneke & Kees:

hey anika,
    fijn dat je het goed maakt
    hier ook alles goed...
    groetjes tante sjan & uncle kees....

• 26 Maart 2005 - 08:14

An-nûh-mary:

Hi An, ziet er super leuk uit allemaal. Geniet lekker van je weekje vrij. Ik zal aan je denken als ik dinsdag ochtend weer achter mijn computer schuif ;-). Dikke kus

• 26 Maart 2005 - 10:46

Jvdv:

He ann!! Nou leuk en gezellig huisje heb je!! Zo te zien vermaak jij je prima daar aan de andere kant van de aarde!! Geniet er maar van voor je het weeet is het weer voorbij!! Kus Jeroen

• 27 Maart 2005 - 10:08

Oom Ad En Tante Anny:

Hoi Anika, wat ziet je apartement en (volgens oome Ad)ook je huisgenootje er goed uit! Lief koalabeertje. Veel plezier in je vakantieweek. We kijken uit naar de foto's. Groetjes en een dikke kus!!

• 29 Maart 2005 - 12:04

He annie!
    Wat leuk, die foto's! Zoals de anderen ook al schreven, wat goed om te zien dat het allemaal zo netjes is! Ik kijk uit naar de nieuwe up date!!
    Dikke kus, Frankie

• 30 Maart 2005 - 22:24

Vanessa:

He Anika!! Echt heel tof die foto's! Lied en ik waren het erover eens dat je er blij uitziet daar
    :-) en daar zijn wij weer blij om! Ik ga nog even lekker een paar dagen wintersporten en mail je snel weer! Have fun! XXX

• 01 April 2005 - 07:51

Mariek:

Haaaiii Annie! Jahoor deze nerd komt er nu pas achter dat je berichtjes op je site kunt zetten, nou daar ben ik dan! Ik ben blij te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik moet nog steeds een keer in de polonaise op de foto. Vergeet het steeds ;-(. Maar denk wel steeds aan je hoor!!! Nog heel veel plezier komende tijd! Kuzzz

• 02 April 2005 - 12:54

Oom Kees Tante Annie:

hoi een berichtje van ons bedankt voor je kaart,hier gaat alles weer goed en ons feestje was zeer geslaagd. we hoorde dat het daar bij jullie heel warm is en dat je het nu goed naar je zin hebt. groetjes en tot ziens(maar dan in Roosendaal)

• 04 April 2005 - 13:56

Frankie:

He an! Wat goed om te zien dat je kamer daar er net zo netjes uit ziet als dat hij er thuis altijd uitzag! En super die foto's!! Ben benieuwd naar meer! Komt klaas al bijna? Veel plezier he?
    Kus Frankie

• 04 April 2005 - 13:57

Kus Frankie

• 04 April 2005 - 13:58

Frankie:

...ehhh..oeps..er gaat iets mis met posten! hihi! nou ja..drie keer is scheepsrecht, toch? Kus

• 09 April 2005 - 15:57

Oom Ad En Tante Anny:

Hoi meisje, hoe gaat het. Het is hier shit weer. Het regent en vanmorgen heeft het gesneeuwd en dat in april!! Hoe was je week in de rode sahara? Zal wel een mooi natuurverschijnsel zijn. Hier gaat alles goed, mooi huisje nu alles weer op zijn plaats staat! Nou meid, dikke kus en tot horens maar weer!

• 11 April 2005 - 08:31

Geek:

Hi lieve An, eindelijk heb ik internet en kan ik je verhalen weer lezen! De foto's zijn ook er leuk. Geniet lekker van alles! Veel liefs Geek

• 13 April 2005 - 10:27

Marg:

Hi meis, nog bedankt voor je sms van laatst, lief! Wat zien je foto's er leuk uit -prima huisje lijkt me zo- en leuke verhalen! Hoop dat je het echt heel erg naar je zin hebt en nogmaals: heel knap van je dat je de stap gewaagd hebt! Enjoy and take care, xMarg.

• 07 Mei 2005 - 11:47

Pa En Ma:

Fijn te zien dat je met Claas erg veel heb genoten.Leuke foto's,jullie zagen er goed uit. Hier gaat alles goed,heel stil alles met vacantie. Melissa in Dublin tante Anny en ome Ad in Robertville.Heel veel dikke kussen.Pa en Ma